Contracten nalezen, actualiseren of opstellen

Is de inhoud van het contract dat je moet ondertekenen je niet helemaal duidelijk? Twijfel over de juiste impact van bepaalde voorwaarden? Of wil je zelf een contract opstellen, algemene voorwaarden aanpassen? Wij geven raad, lezen het contract na, of stellen een volledig nieuw contract voor je op.

Contracten nalezen, actualiseren of opstellen

Een overeenkomst tussen partijen is alsof het een wet wordt. Je legt bepaalde spelregels vast die je moet naleven zolang het contract geldt. Je gaat een verbintenis aan en belofte maakt schuld.

Het kan dus belangrijk zijn om het contract op voorhand te laten nalezen door een advocaat. Onze advocaten kunnen u deze professionele hulp aanbieden.

Tijdens een gesprek op ons kantoor of via een online meeting bekijken we wat uw bekommernissen en vragen zijn. Indien u bepaalde voorwaarden of clausules wil laten aanpassen, of als u meer uitleg wil over de impact en gevolgen van sommige bepalingen kunnen wij u hierin advies geven.

Als u zelf een contract wil laten opstellen kan dat natuurlijk ook. De vormen en maten van contracten zijn oneindig.


Ik wil een contract laten nalezen / ik wil een overeenkomst laten opstellen:

Stel uw vraag via het contactformulier

Uw gegevens

Keuzevelden

Bladeren…
Enkel doc, docx of pdf. Maximum 5MB.

Verstuur mijn vraag

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina .