Advies

Twijfel je bij het nemen van een belangrijke beslissing? Aarzel niet en vraag vooraf juridisch advies. Dat kan kort mondeling zijn tijdens een gesprek, of een uitgebreid schriftelijk advies na een eerste kennismaking. Een goed advies voorkomt vaak problemen achteraf.

Advies

Alles begint met goede raad. Je degelijk informeren is altijd een goed idee. Op basis van onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren over uw rechten en plichten bij belangrijke keuzes die u moet maken.

Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen.

 
Een kort mondeling advies

Het kan zijn dat een kort mondeling advies voor uw probleem volstaat. Wij luisteren naar uw vragen en verlenen onmiddellijk een mondeling advies bij een eerste afspraak. Ons kantoor is al meer dan 50 jaar actief, situaties die voor u nieuw zijn en vragen oproepen kunnen door ons soms snel en eenvoudig verklaard worden op basis van onze ervaring.  U maakt een afspraak met één van onze advocaten op het hoofdkantoor in Genk of in een bijkantoor. Een online-meeting is uiteraard ook altijd mogelijk. U kan ons ook op voorhand een aantal stukken en documenten bezorgen zodat wij de eerste afspraak alvast kunnen voorbereiden.

 
Een uitgebreid schriftelijk advies

Indien u zeer specifieke vragen heeft, of een meer uitgebreid en gedetailleerd juridisch onderbouwd schriftelijk advies wil, dan zullen wij na onze eerste kennismaking de vraagstelling op papier zetten, de toepasselijke regelgeving nakijken en u een schriftelijke adviesnota bezorgen. Om een volledig juridisch advies te verlenen hebben wij van u natuurlijk ook de juiste en volledige input nodig. Best kan u ons alle mogelijke documenten m.b.t. uw vragen op voorhand bezorgen, per e-mail of door de documenten te uploaden via deze website.

 
Kostprijs

Goede afspraken maken goede vrienden. Als wij u (mondeling of schriftelijk) advies verlenen dan wordt dit aangerekend aan het afgesproken ereloontarief en administratiekosten. U kan de standaardtarieven terugvinden verder op deze website. Voor een louter adviesdossier -waarbij wij ons aan andere partijen en/of rechtbank niet melden als uw raadsman- wordt er geen kost aangerekend voor de administratie van de aanmaak van een dossier. 

Wil u meer info of wil u alvast een afspraak maken voor een kort mondeling advies? Neem gerust ook telefonisch contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

 
Stel hier je vraag, of vraag een gesprek aan:

 

Bladeren…
Enkel doc, docx of pdf. Maximum 5MB.

Wij gebruiken je gegevens enkel voor de verwerking van je aanvraag of dossier. Meer info over hoe we omgaan met privacy vind je op onze privacypagina .